Pasen!
Door: Anita
Blijf op de hoogte en volg Anita
19 Maart 2008 | Roemenië, Bacău
Na een schandaaaaaaalig lange tijd niks van me te laten horen, moet ik even melden dat het goed met me gaat! Ik beloof jullie allemaal (en dat zijn dus een hoop beloftes om na te komen ;)) dat ik volgende week een heeeeeel lang verhaal op de blog zet over mn afgelopen visite's (mama, annemiek, suus en tas), pasen in zauan, mn nieuwe klas en zo voorts!!
Voor nu wens ik iedereen heeeele fijne, gezellige en leuke paasdagen met hopelijk een beetje lekker weer! Geniet ervan en tot snel!!!
dikke kus voor iedereen!!!
20 Maart 2008 - 12:42
Arendine:
EINDELijk EINDELIJK!!!
Een berichtje van jou!!
Ik maar wachten, wachten. Maar heb wel heeeeeele verhalen van je gehoord, hoor! En in je kamer is het nog steeds erg stil EN netjes.........
Ik wens je hele goede paasdagen toe met al je vriendjes(!?) en vriendinnetjes daar in Bacau.
Gods Zegen in je werk! Groeten Jan, Arendine, Alex en Ellen, Tim en Eline, René en zijn vele chikkies, Cynthia (gelukkig nog alleen)Kleinlugtebeld -
20 Maart 2008 - 16:10
Johan.:
hallo Anita
Of je bent druk of je ben vergeten naar ons te mailen ik heb nog wat vragen voor je maar dat is beter over de mail ook je kaarten heb ik niet ontvangen.
Groeten uit Zeeland en fijne gezegende paasdagen teogewenst.
corrie en johan -
20 Maart 2008 - 17:55
Rosannne:
Hey, nou dat duurde idd wel lang, maar goed om te horen dat het goed met je gaat. Enne we wachten op je volgende blog ;)
Fijne paasdagen!
Groetjes Rosanne