Verslag van het weekend!!
Door: Anita
Blijf op de hoogte en volg Anita
08 Oktober 2007 | Roemenië, Bacău
Nou... dit weekend was een enorm groot succes!! We hebben zaterdag,- en zondagavond bijeenkomsten gehouden voor ongelovige mensen uit Bacau... door het slechte weer in Bacau, schijnt er niet zo heel veel tercht te zijn gekomen van het Bacau-weekend (Amen! ;-))en was het bij ons bijde avonden erg druk met veel ongelovige mensen!
Er was voor dit weekend een evangelist uit Denemarken overgevlogen, die over de hele wereld vliegt om mensen tot bekering te brengen... Hij heeft op zondagavond ook een kleine gebedsgenezingdienst gehouden, was erg bijzonder...
Op deze avonden hebben we veel bijbels uit mogen delen en waar tot nu toe 27 mensen zich aan hebben gemeld voor de alfa-cursus!!
Al met al 2 avonden waarin we als gemeente hebben mogen merken en leren dat bidden het enige middel is tot bekering en dat God zeker in mensen werkt!!!
Daarnaast heb ik ook ander groot nieuws te melden, en dat is dat ik naar de voetbalwedstrijd
NEDERLAND - ROEMENIE GA!!!!
Dus allemaal kijken ;-)
Verder gaat het op het dagverblijf zijn gangetje... alles in volle werking... helaas weer 2 mensen die ontslag genomen... 1 van kantoor en 1 van centrum De dolfijn... dus dat was wel een klap... afwachten hoe dat zich gaat opvullen...
Daarnaast is jullie grote profetie in vervullen gegaan: dat ze vanzelf zouden wennen aan fietsers ;-) ik kwam dit weekend tot mijn allergrootste verbazing op een eenzaam straatje een Fietsersstoplicht tegen!!! Hoe snel wennen ze aan (f)iets ;-)....
Veel liefs en God's zegen...
08 Oktober 2007 - 17:34
Anita:
Ik zit het nou net over te lezen en zie dat het vol staat met spel en grammaticafouten!!
Vergeef me!! ;-)
liefs, Anita -
08 Oktober 2007 - 18:07
Mies En Pas:
Hee aniet,
Leuk om te lezen wat je daar allemaal meemaakt, je hebt het daar lekker naar je zin, daar worden we blij van! Bedankt voor je mooie houten lepels voor in de keuken, mama heeft ze gelakt en nu kunnen ze echt gebruikt worden! A.s. weekend kunnen we, balen :(, geen voetbal kijken... dan zitten we in belgie... Nou meis, wel heel veel plezier en houd je taai!
Knuffel, ons -
08 Oktober 2007 - 20:46
Mama:
Zo Anita, het begint te wennen dat je zo ver van huis bent.
En dat je zoveel doet, wat voor ons zo gewoon lijkt.
Maar dat je daar als vreemde, binnen twee maanden je alles al zo eigen hebt gemaakt, is wel een teken dat je gezegend wordt in dit bijzondere werk.
Ik wens je dit ook de komende periode toe en een dikke kus. Liefs mama -
10 Oktober 2007 - 16:55
Rosanne:
Leuk om zo van je te horen dat je het erg naar je zin hebt. Nog heel veel plezier daar.
Groetjes Rosanne -
13 Oktober 2007 - 19:08
Tante Gerda:
Hoi Anita,
Ik lees net je nieuwe bericht en lees dat jij in het voetbalstadion zit waar oom Joek naar zit te kijken. Wat een slecht weer daar, heb je wel een goede regenjas?
Maar je hebt helemaal je plekje daar gevonden en we hopen dat je voor veel mensen daar een zegen mag zijn.
Veel liefs van ons allebei en tot schrijfs -
14 Oktober 2007 - 11:05
Marijke En Joop:
He lief nichtje,
Wat een prachtige verhalen zeg die ik zonet heb zitten lezen. Ontzettend bijzonder allemaal! Het doet mij denken toen ik zelf in Roemenie werkte in een groot tehuis voor kinderen. Dat was toen in Codlea en ik weet dat het best zwaar is soms allemaal. Wij hebben veel bewondering voor ons lieve nichtje!Opa en oma houden ons op de hoogte van al je belevenissen.
Gisteren hebben Joop en ik ons scheel zitten kijken naar een meisje in een oranje shirt (NED-ROE), want ons nichtje zat hier namelijk ook tussen!
We blijven je volgen Anit en natuurlijk blijven wij ook voor je bidden!Nog een paar weken en dan gaan wij met je opa naar Israel....SPANNNEND! Oma maakt zich al een beetje zorgen om het vliegen, maar dat komt natuurlijk allemaal goed!
Ik hoop je een keertje te kunnen spreken op de chat! Ik moet bekennen dat ik weinig achter de computer zit, maar ook dat zal vast wel een keertje lukken.
Lieve Anita, heel veel sterkte in je werk, zorg goed voor jezelf en je weet het he....je bent NOOIT alleen!!!!
Heel veel liefs van Joop en Marijke xxxxx -
15 Oktober 2007 - 15:32
Saskia:
He Aniet!
Ben je al weer een beetje opgewarmd? Lau en ik snotteren en hoesten nog de hele dag, maar verder gaat het goed :D
Ik kom vrijdag je slaapzak en trui terugbrengen, okee? Dan moet ik toch naar Bacau, dus kom ik ff langs!
Groetjes, Sas -
13 November 2007 - 22:25
Arie:
Hoi Anita. Ben je weer een beetje opgeknapt? Wij zijn zaterdag weer heelhuids thuis gekomen, maar ik vond het vervelend je zo grieperig te zien. Offe...moht je vriendenclubje dat niet weten, dat je griep had? Stuur je me nog een lijst met verzoeken + de theorie er omheen?