Nieuwe verhalen plus adres!!!
Door: Anita
Blijf op de hoogte en volg Anita
21 Augustus 2007 | Roemenië, Bacău
Om te beginnen wil ik iedereen bedanken voor de berichtjes! Egt elke keer weer leuk om op mn siteje de berichtjes te lezen!! :D
Verder gaat het met mij heel goed! Na een klein dipje vrijdag (beetje jank-naar-huis met al die feesten) gaat het weer helemaal goed! Het word steeds drukker op het verblijf, collega's gaan massaal op vakantie dus het is af en toen rennen en vliegen, maar dat brengt ook weer grappige situaties terweeg ;-)!!!
Op onze groep heeft zich een jongen gevoegd, voor mij dus nieuw, die egt al te veel heeft meegemaakt en nog steeds in een hoop ellende zit... Vertoont daardoor probleemgedrag en is bijna doof... Moeilijk te bereiken dus en nog moeilijker te begeleiden... maar is af en toe ook om op te vreten, want als het fototoestel uit de tas komt, staat hij meteen klaar om te poseren *haha*! De foto's zullen jullie snel zien!
Zondag naar de kerk geweest, en de dominee was erg trots om aan te mogen kondigen dat ik niet de enige Nederlander was in de kerk: er was nog een Nederlands echtpaar in de kerk :D *je komt ze ook echt overal tegen ;-)*...
Hele lieve mensen die deze week op kamp zijn met 72 kinderen uit arme gezinnen... egt heel knap werk...
Vandaag een dvd gekeken met de kinderen... Hoe snel ze al niet tevreden zijn is het ongelooflijk, beauty and the beast in engels, ze volgen er niks van maar je hoort er geen een! Alleen al de beelden is voor hun genoeg! :D
Ben zaterdag naar een voetbalcompetitie geweest, waar betania hun eigen team heeft... net zoals iets in de hill, alleen zijn deze mannen net iets stoerder: zij doen het buiten ;-)... zelfs als het -15 C is hier, gaan zij gewoon door :D... Was wel heel grappig om te zien...
owjah papa: Ik had 2 wespen in mijn kamer en ik heb ze zelf gekilled ;-) knappe ik :D!! *ik leer het wel;-)*
en ik kan nu ook terugtellen in het Roemeens :d het duurde even, maar het zit erin :) en ik kan ze nu ook wisselvallig gebruiken... dus ik voel me helemaal stoer ;-)
Voor iedereen die me al 100 keer heeft gevraagd voor mijn adres, daar is tie dan eindelijk!!!
Head Office
p/a Anita Bregman
Ascociatia Betania
Str. Nordului 19
600241 Bacau
Romania (RO)
Nou, ik hoop voor een ieder van u weer genoeg informatie ;-)... en tot snel!!
Pa! (=tot ziens!)
21 Augustus 2007 - 18:45
P En M:
Leuk je verhalen en fijn dat het zo goed met je gaat.
We hebben het allemaal met eigen ogen kunnen zien en kunnen er een beeld bij maken bij wat je allemaal mee maakt
we spreken elkaar dagelijks op msn en bellen en zijn op de hoogte met wat je aan het doen bent
je hebt je hart gevolgt en wil een stukje van jezelf aan anderen geven.
We zij trots op je op wie je bent en wat je nu doet.
We hopen dat dat je daarin gevoed en gesterkt zal worden door de Here.
Veel liefs van Papa en Mama -
22 Augustus 2007 - 21:19
Anne:
hey meis,
echt super dat je het zo naar je zin hebt!!:D:D moet wel zeggen dat ik je nu echt begin te missen hur:(
ben trots op je hoe je het allemaal doet!!
dikke knuffel!! -
26 Augustus 2007 - 12:57
Ron:
Heyhey anietjuh,
Gaaf dat je het zo goed en naar je zin hebt daar, Maarrrrrr die gasten zijn echt niet stoerder dan ons in de hil!!:P
Kuzz, Ron